2008-08-05 15:29Pressmeddelande

Go 08: OS-invigning i Kungsträdgården på en av världens största storbildsskärmar

Under Go 08, den stora Stockholmsfesten på fredag den 8 augusti, kommer OS-invigningen att visas på en av världens största storbildsskärmar i Kungsträdgården.

Sändningen startar i Kungsträdgården klockan 14.00 och pågår fram till cirka klockan 16.00. Skärmen har en bildyta på 71 kvm.

Det är en del av de officiella festligheterna under Go 08 - festen för alla Stockholmare. Senare under dagen och kvällen blir det artistuppträdanden och tal av Sten Nordin, finansborgarråd i Stockholms stad.

Hela programmet finns på www.go08.se.

Övriga aktiviteter i Stockholm under dagen finner du i evenemangskalendern www.stockholmtown.com.

För mer information

Per Holmlund, pressansvarig Stockholm Business Region
070-472 80 69, per.holmlund@sbr.stockholm.se

 

Om Go 08

Den 8 augusti 2008 äger Go 08 rum i Stockholm, festen för alla stockholmare. Under Go 08 anordnas en lång rad aktiviteter av Stockholms stad med samarbetspartners, från tidig morgon till sen kväll. Bakgrunden är det speciella datumet som ger stockholmarna en anledning att visa stolthet över sin stad.

www.go08.se


Om Invest Stockholm

Invest Stockholm är stadens officiella näringslivsorganisation som arbetar med marknadsföring och utveckling av Stockholm som affärsdestination under varumärket Stockholm – The Capital of Scandinavia. Invest Stockholm är ett dotterbolag till Stockholm Business Region, som är helägt av Stockholms stad www.investstockholm.com www.visitstockholm.com www.stockholmbusinessregion.com


KONTAKTPERSONER

Anna Gissler
VD, Invest Stockholm
Anna Gissler