2011-03-07 11:04Pressmeddelande

Nu öppnar Skandinaviens första expat center

Nu invigs Sveriges och Skandinaviens första center för expatriater. Från och med fredag den 11 mars 2011 kommer den nybildade organisationen Global Expat Partners, med stöd från Stockholm Business Region, att erbjuda service och nätverkande från en lokal i centrala Stockholm.

I takt med att Stockholm växer och att näringslivet blir alltmer globalt, ökar också gruppen av expatriater i Stockholm. Expats kallas personer som har flyttat till ett annat land för att arbeta en längre eller kortare tid, ofta tillsammans med sin familj.

I en lokal i centrala Stockholm kommer nu denna grupp att kunna nätverka, utbyta erfarenheter, delta på aktiviteter och få praktisk hjälp och information om Stockholm service- och nöjesutbud. Händelsen är unik då det är den första dedikerade lokalen i Skandinavien.

Datum: Fredag den 11 mars klockan 12:00. 
Plats: Odengatan 62, första våningen
Medverkande:  Claudia de Leeuw-van Wijk, vd för Global Expat Partners.
Anmälan: per.holmlund@stockholm.se

För mer information om Global Expat Partners: http://www.globalexpatpartners.com

För mer information:
Per Holmlund, presschef Stockholm Business Region
070-472 80 69, per.holmlund@stockholm.se

Om Stockholm Business Region
Stockholm Business Region har till uppgift att tillsammans med dotterbolagen Stockholm Business Region Development och Stockholm Visitors Board utveckla och marknadsföra Stockholm som etablerings- och besöksort. Stockholm Business Region driver varumärket Stockholm –The Capital of Scandinavia.
www.stockholmbusinessregion.se


Om Invest Stockholm

Invest Stockholm är stadens officiella näringslivsorganisation som arbetar med marknadsföring och utveckling av Stockholm som affärsdestination under varumärket Stockholm – The Capital of Scandinavia. Invest Stockholm är ett dotterbolag till Stockholm Business Region, som är helägt av Stockholms stad www.investstockholm.com www.visitstockholm.com www.stockholmbusinessregion.com


KONTAKTPERSONER

Anna Gissler
VD, Invest Stockholm
Anna Gissler