2022-11-22 11:30Pressmeddelande

Starta eget Stockholm – ny förbättrad bokningstjänst för kostnadsfri företagsrådgivning lanseras

Foto: Mikael LundbladFoto: Mikael Lundblad

 

I november har en ny och mer användarvänlig version av bokningstjänsten Starta eget Stockholm lanserats. Tjänsten drivs av Invest Stockholm, en del av Stockholms stad, med uppdrag att stimulera näringslivet i Stockholm och bidra till fler och växande företag.

 

Starta eget Stockholm erbjuder kostnadsfri företagsrådgivning till personer folkbokförda i Stockholm som fyllt 18 år och som behöver hjälp att starta och driva företag. Det här är den största uppdateringen av tjänsten sedan den lanserades i juli 2020.

 

Tjänsten har uppdaterats med ett nytt grafiskt uttryck och nya funktioner för att ge en mer inspirerande och användarvänlig upplevelse. I den nya bokningstjänsten är det enklare att söka, matcha och boka rådgivning med företagsrådgivare som har en specifik bransch- eller specialistkompetens. Den ger också möjligheten för stockholmare att betygsätta sina rådgivningsbesök och rådgivare att synkronisera sina kalendrar med bokningstjänsten för enklare administration.

 

Starta eget Stockholm auktoriserar företagsrådgivare genom fastställda kriterier. Tanken är att ge stockholmare valmöjlighet men också trygghet att välja mellan flera kompetenta leverantörer i bokningstjänsten för att möta sitt specifika behov.

 

I nuläget har Starta eget Stockholm ett fyrtiotal auktoriserade leverantörer där varje leverantör har en eller flera rådgivare.

 

Boka kostnadsfri rådgivning här:

Starta eget Stockholm – stöd och individuell rådgivning - Stockholms stad

 

För mer information, kontakta:

Björn Grann

Stockholms stad, Invest Stockholm

Huvudprojektledare, Starta eget Stockholm

bjorn.grann@stockholm.se

 

Andreas Fogelqvist

Stockholms stad, Invest Stockholm

Avdelningschef Näringsliv och utveckling

andreas.fogelqvist@stockholm.se

 


Om Invest Stockholm

Invest Stockholm är stadens officiella näringslivsorganisation som arbetar med marknadsföring och utveckling av Stockholm som affärsdestination under varumärket Stockholm – The Capital of Scandinavia. Invest Stockholm är ett dotterbolag till Stockholm Business Region, som är helägt av Stockholms stad.


KONTAKTPERSONER

PR and Strategic Communications, Invest Stockholm
Lisa Öberg