2011-03-07 09:35Pressmeddelande

Stockholm kraftsamlar på världens största fastighetsmässa

Investerarmässan MIPIM i Cannes är världens största årliga mötesplats för fastighetsbranschen. Stockholmsregionen fortsätter som tidigare år att marknadsföra sig på mässan tillsammans med kommuner och näringsliv.

I morgon den 8 mars startar MIPIM, världens största investerings- och fastighetsmässa som varje år äger rum i Cannes. Stockholm har sedan flera år varit representerat på mässan. I år fortsätter regionen sin gemensamma marknadsföringssatsning med fler medverkande aktörer än någonsin, 25 kommuner och 23 partners från näringslivet.

– MIPIM är världens största mötesplats för fastighetsbranschen och det är en styrka att vi agerar gemensamt i vår marknadsföring. Det är viktigt att näringsliv och offentliga aktörer samlas för att visa omvärlden att Stockholm är en mycket attraktiv investeringsregion, säger Olle Zetterberg, vd på Stockholm Business Region.

Satsningen omfattar likt tidigare år en gemensam monter, pr-satsning och ett antal arrangemang, som toppas av ett frukostseminarium med Sten Nordin (M), finansborgarråd i Stockholm, Annika Winsth, chefsekonom Nordea, Staffan Holm, ordförande Live Nation, Krister Schultz, exploateringsdirektör Stockholms stad, Tobias Nielsen forskare Handelshögskolan i Stockholm, Regina Kevius, stadsbyggnadsborgarråd i Stockholm, Ulrika Francke, vd Tyréns, Katarina Berggren, kommunstyrelseordförande Botkyrka kommun och Patrik Kallenvret, vice vd DTZ.

För program och mer information: www.plugnplaystockholm.se.

Per Holmlund, presschef Stockholm Business Region
070-472 80 69, per.holmlund@sbr.stockholm.se

Om Stockholm Business Region
Stockholm Business Region har till uppgift att tillsammans med dotterbolagen Stockholm Business Region Development och Stockholm Visitors Board utveckla och marknadsföra Stockholm som etablerings- och besöksort. Stockholm Business Region driver varumärket Stockholm –The Capital of Scandinavia. www.stockholmbusinessregion.se


Om Invest Stockholm

Invest Stockholm är stadens officiella näringslivsorganisation som arbetar med marknadsföring och utveckling av Stockholm som affärsdestination under varumärket Stockholm – The Capital of Scandinavia. Invest Stockholm är ett dotterbolag till Stockholm Business Region, som är helägt av Stockholms stad www.investstockholm.com www.visitstockholm.com www.stockholmbusinessregion.com


KONTAKTPERSONER

Anna Gissler
VD, Invest Stockholm
Anna Gissler