2012-06-27 14:06Pressmeddelande

Stockholm – The Capital of Scandinavia upphandlar kommunikationsbyrå

Stockholm Business Region söker en byrå som kan vidareutveckla och vitalisera varumärkesplattformen Stockholm – The Capital of Scandinavia. Varumärket lanserades 2005 och är en positionering som berör, upprör och engagerar.

 -  Vi har behov av att hitta en riktigt stark partner som kan hjälpa oss att flytta fram våra positioner, säger Monica Ewert, kommunikationschef på Stockholm Business Region.

Stockholm är en plats som det just nu talas och skrivs mycket om i internationella sammanhang. Här finns företag och attraktioner som lockar både investerare och besökare. För att finnas kvar bland världens mest attraktiva städer krävs ett långsiktigt och kreativt kommunikationsarbete.

 

Sista dag för anbudsinlämning är den 17 augusti 2012.

Länk till upphandlingsdokumenten:

http://www.stockholmbusinessregion.se/sv/Om-oss/Aktuella-upphandlingar/Kommunikationsbyra/

 

 

Stockholm Business Region AB med dotterbolagen Stockholm Visitors Board och Stockholm Business Region Development  har till uppdrag att utveckla och marknadsföra Stockholm internationellt som etablerings- och besöksort.


Om Invest Stockholm

Invest Stockholm är stadens officiella näringslivsorganisation som arbetar med marknadsföring och utveckling av Stockholm som affärsdestination under varumärket Stockholm – The Capital of Scandinavia. Invest Stockholm är ett dotterbolag till Stockholm Business Region, som är helägt av Stockholms stad www.investstockholm.com www.visitstockholm.com www.stockholmbusinessregion.com


KONTAKTPERSONER

Anna Gissler
VD, Invest Stockholm
Anna Gissler