2012-12-10 16:00Pressmeddelande

Stockholm vinnare i European Excellence Awards

null

Stockholm tog hem förstapriset i den prestigefulla tävlingen European Excellence Awards i London, kategori International Communication. Tävlingen belönar exceptionella kommunikationsinsatser på internationell nivå.

För andra gången i år belönas Stockholm – New iPad Act i en internationell tävling. Senast i oktober i European Digital Awards och då i kategorin Viral Communication.

- Det är fantastiskt att få vinna två så viktiga tävlingar. Det betyder mycket för oss som jobbar med att kommunicera Stockholm internationellt och är ett kvitto på att vi arbetar med rätt frågor och på rätt sätt, säger Monica Ewert, kommunikationschef på Stockholm Business Region.

Att Stockholm är en innovativ och kreativ plats är känt världen över och att kommunicera just detta var utmaningen med Stockholm – New iPad Act som nu setts av mer än 3 miljoner människor.

Stockholm- New iPad Act har producerats i samarbete med Step2.

 

Mer information
Monica Ewert, kommunikationschef
monica.ewert@stockholm.se

Om Stockholm Business Region
Stockholm Business Region har till uppgift att tillsammans med dotterbolagen Stockholm Business Region Development och Stockholm Visitors Board utveckla och marknadsföra Stockholm som etablerings- och besöksort.
Stockholm Business Region driver varumärket Stockholm –The Capital of Scandinavia.Om Invest Stockholm

Invest Stockholm är stadens officiella näringslivsorganisation som arbetar med marknadsföring och utveckling av Stockholm som affärsdestination under varumärket Stockholm – The Capital of Scandinavia. Invest Stockholm är ett dotterbolag till Stockholm Business Region, som är helägt av Stockholms stad www.investstockholm.com www.visitstockholm.com www.stockholmbusinessregion.com


KONTAKTPERSONER

Anna Gissler
VD, Invest Stockholm
Anna Gissler