2008-11-25 11:25Pressmeddelande

Stor uppslutning av 080808-barn i stadshuset

Det föddes 86 barn i Stockholms län den 8 augusti 2008, samma dag som Go 08 - festen för alla Stockholmare. 75 av dessa medverkar på utdelningen av Stockholmsgåvan i stadshuset. Välkommen på utdelningsceremonin!

Stockholmare med 080808 i sitt personnummer - tydligare ambassadörer för staden finns knappast. Det var anledningen till att Stockholmsgåvan, innehållande bland annat ett livstidskort på Gröna Lund, utlovades till alla barn som föddes på Go 08-dagen den 8 augusti 2008.

Nu en tid efteråt, när alla familjer har funnit sig tillrätta, äger utdelningsceremonin rum i stadshuset för barnen med familjer. Nästa alla av barnen kommer att vara med.

När: Onsdagen den 26 november klockan 10.00
Var: Stadshuset, Blå hallen
Medverkande: 080808-bebisarna med föräldrar, Sten Nordin (m) finansborgarråd, Olle Zetterberg, vd på Stockholm Business Region, Berit Svedberg, kulturdirektör i Stockholms stad, Ulf Larsson, vd på Gröna Lund och Peter Lundblad, artist.
Anmälan: Skicka ett mejl till per.holmlund@sbr.stockholm.se.

Program
10.05 Välkomsttal av Sten Nordin
10.10 Musikunderhållning med Peter Lundblad
10.20 Berit Svedberg, kulturdirektör i Stockholms stad och Ulf Larsson, vd på Gröna Lund berättar om presenterna
10.30 Paketutdelning
10.40 Gruppfoto på trappan i Blå Hallen med Sten Nordin
10.55 Fika och avslutning

För mer information:
Per Holmlund, pressansvarig Stockholm Business Region
070-472 80 69, per.holmlund@sbr.stockholm.se www.stockholmbusinessregion.se

Om Stockholm Business Region
Stockholm Business Region har till uppgift att tillsammans med dotterbolagen Stockholm Business Region Development och Stockholm Visitors Board utveckla och marknadsföra Stockholm som etablerings- och besöksort. Stockholm Business Region driver varumärket Stockholm - The Capital of Scandinavia och är helägt av Stockholms stad.


Om Invest Stockholm

Invest Stockholm är stadens officiella näringslivsorganisation som arbetar med marknadsföring och utveckling av Stockholm som affärsdestination under varumärket Stockholm – The Capital of Scandinavia. Invest Stockholm är ett dotterbolag till Stockholm Business Region, som är helägt av Stockholms stad www.investstockholm.com www.visitstockholm.com www.stockholmbusinessregion.com


KONTAKTPERSONER

Anna Gissler
VD, Invest Stockholm
Anna Gissler