2008-11-21 14:15Pressmeddelande

Välkommen när Stockholmsgåvan delas ut till 080808-barnen i stadshuset

I samband med Go 08 - festen för alla stockholmare den 8 augusti 2008, så utlovades en alldeles särskild present till alla barn som föddes i Stockholms län den dagen.

Välkommen på utdelningsceremonin när 080808-bebisarna får Stockholmsgåvan i Stockholms stadshus.

Stockholmare med 080808 i sitt personnummer - tydligare ambassadörer för staden finns knappast. Det var anledningen till att Stockholmsgåvan, innehållande bland annat ett livstidskort på Gröna Lund, utlovades till alla barn som föddes på Go 08-dagen den 8 augusti 2008.

Nu en tid efteråt, när alla familjer har funnit sig tillrätta, äger utdelningsceremonin rum i stadshuset för barnen med familjer.

När: Onsdagen den 26 november klockan 10.00
Var: Stadshuset, Blå hallen
Medverkande: 080808-bebisarna med föräldrar, Sten Nordin (m) finansborgarråd, Olle Zetterberg, vd på Stockholm Business Region, Berit Svedberg, kulturdirektör, Ulf Larsson, vd på Gröna Lund och Peter Lundblad, artist.
Anmälan: Skicka ett mejl till per.holmlund@sbr.stockholm.se, senast tisdag 25 november.

Program
10.05 Välkomsttal av Sten Nordin
10.10 Musikunderhållning med Peter Lundblad
10.20 Berit Svedberg, kulturdirektör i Stockholms stad och Ulf Larsson, vd på Gröna Lund berättar om presenterna
10.30 Paketutdelning
10.40 Gruppfoto på trappan i Blå Hallen med Sten Nordin
10.55 Fika och avslutning

För mer information:
Per Holmlund, pressansvarig Stockholm Business Region
070-472 80 69, per.holmlund@sbr.stockholm.se

Om Go 08
Den 8 augusti 2008 ägde Go 08 rum i Stockholm, festen för alla stockholmare.En lång rad aktiviteter arrangerades av Stockholms stad med samarbetspartners, från tidig morgon till sen kväll. Bakgrunden var det speciella datumet som ger stockholmarna en anledning att visa stolthet över sin stad.
www.go08.se

Om Stockholm Business Region
Stockholm Business Region har till uppgift att tillsammans med dotterbolagen Stockholm Business Region Development och Stockholm Visitors Board utveckla och marknadsföra Stockholm som etablerings- och besöksort. www.stockholmbusinessregion.se


Om Invest Stockholm

Invest Stockholm är stadens officiella näringslivsorganisation som arbetar med marknadsföring och utveckling av Stockholm som affärsdestination under varumärket Stockholm – The Capital of Scandinavia. Invest Stockholm är ett dotterbolag till Stockholm Business Region, som är helägt av Stockholms stad www.investstockholm.com www.visitstockholm.com www.stockholmbusinessregion.com


KONTAKTPERSONER

Anna Gissler
VD, Invest Stockholm
Anna Gissler