2010-09-23 11:26Pressmeddelande

Välkommen till kickoff på Digital Days Stockholm

Hur gör man så att fler it-företag startas och växer? Vad innebär det att verka i ett kluster som Kista Science City? Hur står sig Stockholm i den internationella konkurrensen? Dessa teman inleder urpremiären av Digital Days Stockholm på måndag.

När: Måndag den 27 september klockan 08.00-10.30.
Var: Stockholm Business Region, Drottninggatan 33, Stockholm
Medverkande: Lars Johansson, initiativtagare till Digital Days, Douglas Roos, riskkapitalist och grundare av Nyheter24, Anders Broberg, informationschef Stokab och ledamot av Stockholm IT Region, Matthew Finlay, vd Rising Media och Jonas Homberg, medgrundare och vd JayCut, utsedd till en av årets unga entreprenörer av Businessweek 2007, Anna Gissler, vd Stockholm Business Region Development och Magnus Höij, chefredaktör Internetworld.
Program: http://www.digitaldays.se/event/kickoff/
Anmälan: per.holmlund@stockholm.se eller 070-472 80 69.

Digital Days arrangeras för första gången den 27-30 september i Stockholm, med syfte att samla internetelaterade events från olika arrangörer till en vecka varje år. Under årets premiärvecka arrangeras bland annat eMetrics Marketing Opitimization Summit, Search Marketing Expo, Web Analytics Wednesday och Nordic Telecom Summit.

För mer information
Per Holmlund, presschef Stockholm Business Region
070-472 80 69, per.holmlund@stockholm.se

Om Stockholm Business Region
Stockholm Business Region har till uppgift att tillsammans med dotterbolagen Stockholm Business Region Development och Stockholm Visitors Board utveckla och marknadsföra Stockholm som etablerings- och besöksort. Stockholm Business Region driver varumärket Stockholm –The Capital of Scandinavia.
www.stockholmbusinessregion.se

Om Digital Days
Digital Days Stockholm är en icke vinstdrivande paraplyorganisation vars syfte är att se till att så många event som möjligt om internet hålls i Stockholm under en sammanhängande period av några dagar. Tanken är att göra det mer värdefullt för deltagare att resa till Stockholm samt att skapa en tydligare samhörighet.
www.digitaldays.se


Om Invest Stockholm

Invest Stockholm är stadens officiella näringslivsorganisation som arbetar med marknadsföring och utveckling av Stockholm som affärsdestination under varumärket Stockholm – The Capital of Scandinavia. Invest Stockholm är ett dotterbolag till Stockholm Business Region, som är helägt av Stockholms stad www.investstockholm.com www.visitstockholm.com www.stockholmbusinessregion.com


KONTAKTPERSONER

Anna Gissler
VD, Invest Stockholm
Anna Gissler