2008-11-10 08:40Pressmeddelande

Välkommen till utdelningen av årets uppfinnarstipendier

Sedan 1983 har Stockholms stad delat ut uppfinnarstipendier till innovatörer som presenterar starka idéer för nya produkter och tjänster, som bedöms ha en kommersiell potential. Syftet är att främja företagandet i region och bland stipendiaterna finns såväl amatörer som proffs. I år kommer som vanligt en handfull spännande innovatörer att få priser. Välkommen på utdelningen när det avslöjas vilka pristagarna är.

Tid: Imorgon tisdag den 11 november klockan 11.00.
Plats: Stockholm Business Region, Drottninggatan 33, 1 trappa.
Anmälan: per.holmlund@sbr.stockholm.se, 070-472 80 69.

Bland tidigare års stipendiater finns såväl utrustning för satellitkommunikation och läkemedelsframställning som mammabyxa, skoskyddspåtagning och mobila rutschkanor.

För mer information om uppfinnarstipendiet: http://www.stockholmbusinessregion.se/templates/page____21557.aspx?epslanguage=SV

Per Holmlund, pressansvarig Stockholm Business Region, 070-472 80 69, per.holmlund@sbr.stockholm.se

Om Stockholm Business Region
Stockholm Business Region har till uppgift att tillsammans med dotterbolagen Stockholm Business Region Development och Stockholm Visitors Board utveckla och marknadsföra Stockholm som etablerings- och besöksort. Stockholm Business Region driver varumärket Stockholm -The Capital of Scandinavia.
www.stockholmbusinessregion.se


Om Invest Stockholm

Invest Stockholm är stadens officiella näringslivsorganisation som arbetar med marknadsföring och utveckling av Stockholm som affärsdestination under varumärket Stockholm – The Capital of Scandinavia. Invest Stockholm är ett dotterbolag till Stockholm Business Region, som är helägt av Stockholms stad www.investstockholm.com www.visitstockholm.com www.stockholmbusinessregion.com


KONTAKTPERSONER

Anna Gissler
VD, Invest Stockholm
Anna Gissler